Lagjja Melisa

Moderne & elegante.

Këto vila të bukura ofrojnë një eksperiencë jetese luksoze dhe komode që me siguri do t’i lërë përshtypje edhe blerësve më të mprehtë.

Interior Design

Çdo vilë është projektuar për të maksimizuar dritën natyrale dhe për të ofruar pamje mahnitëse të peizazheve përreth.

Lagja Melisa

Lokacion përfekt, për rehati dhe qetësi.

Lagja Melisa është një projekt i dizajnuar në menyrë unike me villa malore të stilit europian , kjo lagje ka filluar të ndërtohet në Fshatin Berishë komuna Malishevë.

Lokacioni i lagjes Melisa gjindet rreth 20km nga Drenasi në Fshatin Berishë, i vendosur në një lartësi mbidetare 1050m me pamje atraktive malore. Ambienti natyror që e rrethon lagjen Melisa u ofron banorëve qetësi dhe relaks me një pamje mahnitëse ku rrezet e diellit dhe tejpamja janë disa nga favoret e lokacionit që kemi zgjedhur të ndërtojme villën e ëndrrave tuaja.

Villat tona

Projekte moderne

Zona përreth është gjithashtu e mbushur me një sërë lehtësish, duke përfshirë shkolla, parqe dhe restorante, duke ju ofruar gjithçka që ju nevojitet për një mënyrë jetese të përshtatshme dhe përmbushëse.

Lagja Melisa
Çdo hapësirë ka rëndësi

Pse ne?

Plani i nërtimit

Hapësira e matur mirë

Hapësira e brendshme

Shitje profesionale

Zyre të vogla

Konsultime falas

Villat tona

Lagjja Melisa

Pamja e bukur natyrore dhe horizonti që shihet nga ballkonet e shtëpive të lagjes Melisa përfshin rrafshin e Kosovës Drenasin.

Në këtë lagjë është paraparë të ndërtohen 20 villa malore në një sipërfaqe tokësore një hektar.

Kombinimi i materialeve natyrore fasadave nga druri dhe tullave belge, kulme unike dhe oxhaqe nga guri janë elemntet me të mira për inkorporimin e villave në natyren e bukur të Berishes

Galeria

"Ekipi i Lagja Melisa është i përkushtuar t'ju ofrojë shërbime dhe mbështetje të jashtëzakonshme ndaj klientit gjatë gjithë procesit të blerjes së shtëpisë. Nga zgjedhja e vilës së duhur deri te sigurimi i financimit dhe mbyllja e marrëveshjes, ekipi i tyre i ekspertëve është këtu për të ndihmuar që procesi të jetë sa më i qetë dhe pa stres."