Lagjja Melisa

Villat tona

Ne kemi zgjidhje për të gjitha çështjet që lidhen me hapësirën tuaj!

Tipet e shtëpive

Tipi L me sipërfaqe totale 130.04 m²

  • Perdhesa ku është organizuar terasa, erëmbrojtesi, koridori dhoma e ditës, kuzhina trapezaria dhe banjo WC me një siperfaqe prej 72.31 m² ,
  • Kati i parë janë organizuar dy dhoma fjetje me një lartesi 4 m në nekulm me një siperfaqe prej 57.73 m²
  • Këto shtëpi janë organizuar në siperfaqe të oborrit 3.5-5.5 ari tokë.
Kitchen

Tipi S me siperfaqe totale 92.74 m²

  • Perdhesa ku është organizuar terasa,i, koridori dhoma e ditës, kuzhina trapezaria dhe banjo WC me një siperfaqe prej 50.40 m²,
  • Kati i parë janë organizuar dy dhoma fjetje me një lartesi 3.8 m në nekulm me një siperfaqe prej 42.34 m²
  • Këto shtëpi janë organizuar në siperfaqe të oborrit 2.8-3.2 ari tokë
Lagjja Melisa

Detaje kulmi

Kulmi është një nga elementët kryesorë në ndërtimin e një shtëpie. Dizajni dhe ndërtimi i tij duhet të afrohen me përgjegjësi. Andaj duke u nisur në brendësi, llamperi 1.6cm, foli difuzive, lesh guri 10cm të prodhimit knauf, llamperi 1.2cm, foli difuzive dhe në fund shupka dhe kontra-shupka e mbuluar me tjegulla të zeza matt, Mladost – Leskovc.

Lagjja Melisa

Izolimi

Izolimi i mureve bëhet me lesh guri 8cm, foli difuzive dhe në fund e mbuluar me fasad druri të zier të firmës Marles Austriak dhe të lyer me vaj për mbrojtje.
Tullat janë të importuara nga Greqia.

Lagjja Melisa

Dyert & Dritaret

Dyert dhe dritaret janë të rëndësishme në një shtëpi ato
 ju ofrojnë shtëpive tona dritë, ngrohtësi dhe bukuri andaj jemi kujdesur për më të mirën për shtëpit tona.
Dyert dhe dritaret janë me materiale plastike Gjermane të firmës Salamander.
Nga pjesa e jashtme është  ngjyrë  antracid dhe brenda ngjyrë e bardhë me mekanizma roto, xhama dy shtresorë, katër stinor dhe shumë gjana tjera te kualitetit te lartë!

Të gjitha kushtet optimale

Lagjja ofron të gjitha kushtet për jetesë, duke përfshirë: asfalltimin e rrugës dhe në brendi të lagjës, ndriqim të mjaftueshëm të rrugës, sistemin e ujit 24/7, kanalizimin, internetin, energji elektrike etj.

Sistemi i ujit
Sistemi i ujit është i instaluar me material të firmës Gjermani Rehao me garancion 100 vjecar.

Sistemi i ngrohjës
Sistemi i ngohjës është i implementuar nën dysheme.

Dyer & Dritare

Dyert dhe dritaret janë me materiale plastike Gjermane të firmës Salamander

Fasada e drunit

Lagjja Melisa