Na kontaktoni

Le të diskutojmë për hapësirat tuaja!

Villat janë të ndertuara nga material cilësore, ndërtimi i vrazhdt ështe bërë nga beton armea me Beton klases C30/37 dhe Armature S400/500, muret janë murosur nga blloqet e argjiles gjysemgiter.

Izolimi termik i kulmit është bërë me lesh guri nga prodhuesi KNAUF I cili është punuar sipas standardëve. Tjegullat janë vedosur me ngjyrë të zezë nga prodhuesi KEBE, Dert dhe dritaret janë punuar nga materale cilësore profile plasite antracid Salamander me 2 xhama 4 stinor dhe Lo-ve mbushur me gaz argoni paisur me mekanizem hapje modern dhe me gomina të cilat ogrojnë një izolim të lartë termik dhe akustik.

Na shkruani

Detajet e kontaktit

You can use a few enticing words and flaunt your capabilities that will attract future clients and encourage them to hire you right away.

Adresa

20km nga Drenasi në Fshatin Berishë

Na shkruani

info@lagjja-melisa.com shitjet@lagjja-melisa.com

Na telefononi

049 285 485