Më shumë rreth nesh

Lagjja Melisa

Me dizajnin e tyre luksoz, pajisjet moderne dhe vendndodhjen kryesore, ato ofrojnë mundësinë e përsosur për të zotëruar shtëpinë e ëndrrave tuaja.

Lagjja Melisa
Lagjja Melisa

Cilësi e garantuar

Lagja Melisa është një projekt i dizajnuar në menyrë unike me villa malore të stilit europian , kjo lagje ka filluar të ndërtohet në Fshatin Berishë komuna Malishevë.

Na kontaktoni

52

Villa të kompletuara

120+

Klient të kënaqur

15

Vite eksperiencë

Villat tona

Projekte moderne

Zona përreth është gjithashtu e mbushur me një sërë lehtësish, duke përfshirë shkolla, parqe dhe restorante, duke ju ofruar gjithçka që ju nevojitet për një mënyrë jetese të përshtatshme dhe përmbushëse.

Muret e jashtme po ashtu janë izoluar më Lesh guri me trashësi T=10 cm mveshur pastaj me fasad ventiluese nga druri natyral me vend origjines nga Austria.

Lagjja Melisa

Elegante dhe e sigurtë

Izolimi termik i kulmit është bërë me lesh guri nga prodhuesi KNAUF I cili është punuar sipas standardëve. Tjegullat janë vedosur me ngjyrë të zezë nga prodhuesi KEBE, Dert dhe dritaret janë punuar nga materale cilësore profile plasite antracid Salamander me 2 xhama 4 stinor dhe Lo-ve mbushur me gaz argoni paisur me mekanizem hapje modern dhe me gomina të cilat ogrojnë një izolim të lartë termik dhe akustik.

Villat posedojnë rregullim te brendshem nga material kualitative dhe instalime te ujit ngrohjes qenrore kan te vendosur në dhomen e ditës Kamin modern.

Shkallët metalike moderne dhe elementet tjera ofrojne një ambient modern të pashem si nga Brenda ashtu edhe nga jashte.

Lagja Melisa është e dizajnuar nga arkitekt profesionist që me idet e tyre kreative I kanë dhënë formë unike Lagjes Melisa. Mbikqyrja e punimeve bëhet poashtu nga ingjinier të specializuar në këtë lëmi.

Na kontaktoni